Moederdag

Met Moederdag geef je Sieraden Cadeau


13 Mei is het Moederdag, dé dag waarop je jouw moeder, schoonmoeder, liefmoeder of stiefmoeder verrast, ook oma's worden vaak verwend met een mooi en bijzonder kado op moederdag. Verwen dit jaar jouw moeder met een origineel en blijvend zilveren moederdag cadeau. Zet daarom zondag 13 Mei in je agenda zodat Moederdag dit jaar extra speciaal wordt. 

Wij hebben een mooie moederdag sieraden selectie gemaakt voor een klein en groot budget. Is jouw moeder een klassieke dame of meer een hippe Mama, voor elk type vrouw hebben wij een toffe kado suggestie. 

De mooiste S!LK sieraden voor moederdag vind je bij silkjewels.com, variërend van zilveren armbanden, stoere zilveren ringen, stijlvolle colliers en bijpassende zilveren oorbellen. Voor elk type moeder en elk budget hebben wij Moederdag kado Inspiratie op een rijtje gezet.

Een sieraad geeft een blijvende herinnering, daarmee geef je je moeder niet alleen een stoer style item, maar ook een blijvende herinnering aan jou en jullie speciale band.

Dus de hoogste tijd om haar op zondag 13 Mei eens flink in het zonnetje te zetten. Shop nu het perfecte Moederdag sieraad bij S!LK Jewellery.
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze updates.
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Schrijf je dan eenvoudig uit via de link onderin de nieuwsbrief.

Inloggen

Emailadres
Wachtwoord

Geen account

Account aanmaken
logo