Retourneren & Ruilen

Retourneren & Ruilen
RETOURNEREN
Wij begrijpen dat u graag zeker weet dat het door u bestelde sieraad in werkelijkheid net zo mooi is als op de foto. En uiteraard willen wij graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij houden ons vanzelfsprekend aan de wet 'kopen op afstand' die u tegen een eventuele teleurstelling beschermd. Dit betekent dat u geen enkel risico loopt met de aanschaf van uw S!LK sieraad. Na ontvangst van uw aankoop heeft u een retourtermijn van 14 dagen. Indien uw aankoop om welke reden dan ook toch tegen mocht vallen krijgt u de aankoopsom teruggestort op uw rekening, binnen 14 dagen nadat wij het sieraad van u retour hebben ontvangen.

Uiteraard gelden daarbij wel een aantal strikte spelregels. Het sieraad wordt retour gezonden in exact dezelfde staat als u het van ons heeft ontvangen, concreet betekend dat:
  • Het sieraad niet gedragen is
  • Het sieraad onbeschadigd is
  • De verpakking onbeschadigd is
  • Het garantiebewijs is bijgevoegd
Indien u gebruik wilt maken van onze "niet goed?-geld terug!-regeling" dient u voordat u het sieraad retour stuurt, eerst per email of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan voorzien van de juiste gegevens. De zending dient verzekerd te worden vanaf €500 en aangetekend verzonden te worden. Heeft u aanvullende vragen over deze policy, mail ons dan op: info@silkjewellery.nl.

RUILEN
Het ruilen mag natuurlijk ook. Heeft u het sieraad in de webshop gekocht dan gelden dezelfde regels als met het retourneren van het product. U dient voordat u het sieraad retour stuurt eerst even per email of telefonisch contact met ons op te nemen. Geef aan om welke ruiling het gaat en onze klantenservice kan direct informatie geven of het artikel op voorraad is in de gewenste maat. Mocht er een verschil zijn in het aankoop bedrag dan zal dit verschil aan u gerestitueerd worden of indien er geruild wordt voor een duurder artikel dan zult u een factuur ontvangen van de meerprijs. De zending dient verzekerd te worden vanaf €500 en aangetekend retour gezonden te worden. Heeft u aanvullende vragen over deze policy: mail ons op: info@silkjewellery.nl.


 
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze updates.
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Schrijf je dan eenvoudig uit via de link onderin de nieuwsbrief.

Inloggen

Emailadres
Wachtwoord

Geen account

Account aanmaken
logo