Oorbellen

Oorbellen

De zilveren sterling creolen van S!LK zijn bedoeld voor iedere vrouw die houdt van elegante, tijdloze zilveren oorbellen. De S!LK Shiva oorbellen zijn er in drie verschillende designs, combineer de oorbellen matchend met een van de S!LK Shiva colliers, armbanden of ringen.

 

S!LK oorbellen kopen?

Oorbellen van S!LK Jewellery zijn geïnspireerd op de bijzondere vlechtstructuren die de SILK sieraden collectie rijk is. Dit maakt de zilveren oorbellen stoer en tijdloos en tevens geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De zilveren oorbellen van S!LK Jewellery zijn geïnspireerd door het Aziatische vlecht design van de verschillende silk collecties, neem bijvoorbeeld de 397 oorbellen uit de Zipp collectie,  welke zijn afgeleid van de structuur van de Zipp armband. Zo combineren de oorbellen perfect met de andere sieraden binnen de collectie. Combineer je silk oorbellen met je silk armband, ring en collier en creëer een complete SILK look.


Handgemaakte sterling zilveren oorbellen

Ook S!LK haar oorbellen zijn van 925 sterling zilver, en met de handgemaakt in silk haar sieraden atelier op Bali. Ben je op zoek naar handgemaakte stoere en toch tijdloze zilveren oorbellen passend bij jouw silk armband of collier, dan ben je in de officiële silk webshop op het juiste adres. Bekijk hier de Oorbellen collectie.
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze updates.
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Schrijf je dan eenvoudig uit via de link onderin de nieuwsbrief.

Inloggen

Emailadres
Wachtwoord

Geen account

Account aanmaken
logo