Valentijn Sieraden voor Hem & Haar

Valentijn Sieraden voor Hem & Haar

Love is in the air.... een van de meest romantische dagen in het jaar komt er weer aan, 14 Februari is het Valentijnsdag. Vind jij het ook elk jaar een uitdaging om een cadeautje voor je lover te kopen? No worries dit jaar gaan wij jou daarbij helpen met onze geselecteerde lovebird items. Combineer bijv. de sterling zilveren Bold 371 armband voor hem met de Bold 349 armband voor haar en maak een blijvende indruk! Vind hieronder nog veel meer kado inspiratie en Celebrate Love!
  

Valentijn Sieraden voor Hem & Haar

Een van de meest romantische dagen in het jaar komt er weer aan, 14 Februari is het Valentijnsdag. Vind jij het ook elk jaar een uitdaging om een cadeautje voor je lover te kopen? No worries dit jaar gaan wij jou daar bij helpen met onze geselecteerde lovebird items van S!LK Jewellery. 
 
DE LIEFDE MOET JE VIEREN
Ben jij ook zo iemand die de liefde groots wil vieren? Bekijk dan onze armband suggesties voor hem & haar, zo kunnen jullie lekker twinnen en maak je zeker een blijvende indruk!
 
WANNA HOOK UP?
Is jouw liefde nog geheim en hunker je naar een eerste date? Maak indruk op je date met een S!LK armbandje uit de Hook serie! Met het leren 830 armbandje heb je voor €49,- gegarandeerd een smashing binnenkomst.
 
SEAL IT WITH A RING
Is jullie liefde al lang out there maar wacht je nog op het juiste moment om jullie liefde te bezegelen?Valentijnsdag is dan natuurlijk hét moment om jullie liefde met een couple ring te bevestigen. Wij hebben wel een paar mooie suggesties voor je! Sterling zilveren ringen in allerlei structuren, een smallere variant voor haar een stoere bredere voor hem.
 
IN MY HEART FOREVER
Ben jij als het om de liefde gaat meer het expressieve type? Express your love en verras jouw grote liefde met een bijzondere text armband. De lederen met zilveren armband draagt een zilveren text plaat met daarin een hele mooie expressie: IN MY HEART FOREVER. Hou je ook nog van twinnen, dan zijn deze stoere gevlochten lederen expression armbanden helemaal hét juiste love kado! Want ze zijn er in zwart én bruin én zowel voor dames als heren.
 
EARRINGS ARE A GIRL’S BEST FRIEND
Steeds meer dames dragen graag een complete S!LK set van een armband, collier, oorbellen en ring in dezelfde structuur. Verras jouw vrouw of vriendin met een paar van deze stoere oorbellen die overal bij matchen en haar Valentijnsdag kan vast en zeker niet meer stuk.
 
WILD LOVE
Wil jij jouw Valentijn dit jaar eens verrassen met een heel bijzonder sieraad ipv bonbons of een bos rozen? Heeft zij jouw hart écht gestolen? Ga dan voor de FREE SPIRIT WILD HEART pendant! Deze zilveren hart vormige hanger past natuurlijk perfect bij Valentijnsdag.
 
SPREAD THE LOVE AND LOVE WILL SPREAD
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze updates.
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Schrijf je dan eenvoudig uit via de link onderin de nieuwsbrief.

Inloggen

Emailadres
Wachtwoord

Geen account

Account aanmaken
logo